HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Welcome home, Beeno!
Felhasználó:

Jelszó:

Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Válts arcot és..
reagot! REAG PAPRIKÁST!

Szavak
Egy lélektôl
Múltunk balladája,
egy alternatív valsóság.
Dahlia Redding
írta: Admin
Vas. Feb. 10, 2019 9:06 pm

Alina Subzero
írta: Admin
Vas. Feb. 10, 2019 2:26 pm

Karl Kennedy
írta: Admin
Szomb. Feb. 09, 2019 9:09 pm

Brett Walton
írta: Admin
Szomb. Feb. 09, 2019 8:50 pm

Lawrence Wissen
írta: Admin
Pént. Feb. 08, 2019 8:42 pm

Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (9 fő) Szer. Feb. 13, 2019 2:16 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Szabályzat   Hétf. Feb. 04, 2019 1:16 pm
Alapvető szabályok, melyeket a regisztrációval egyidőben elfogadsz. A Szabályzat nem ismerete nem mentesít annak betartása alól.
Szabályzat jelen verziója 1.1 (2019.02.06.)
A változtatás jogát fenntartom.

1. A fórum nyelve a magyar. Idegen nyelvű játékokra is van lehetőség, abban az esetben ha erre valaki külön kérést küld az Admin részére. Úgy ez esetben új topic nyitása történik, ahol bárki bármilyen nyelven kezdeményezhet játékokat.
2. Regisztráció csak értelmes, minimum két tulajdonnévből álló névvel lehetséges. Számok használata kizárólag az M.I. csoportba tartozók részére engedélyezettek.
(Megj.: az M.I. csoport tagjai részére maximum három számjegyből álló szám engedélyezett.)
3. Kizárólag elfogadott karakterrel kezdeményezhető játéktéri játék. Hirdetésre, kapcsolatok keresésére természetesen van lehetőség elfogadás nélkül is az erre kijelölt topikokban.
4. A fórumon nincs sem nemre, rasszra, szexualitásra, csoportra való korlátozás, ahogyan multiszabály sem. Mindenki annyi karaktert alkot amennyit csak szeretne, nem kötött reagszámhoz, vagy heti belépéshez. DE: Három havonta activity ellenőrzést tartok, és a régóta álló karakterek levelet kapnak, amelyre ha nem történik visszajelzés, úgy további levelezés nélkül törlésre kerülnek. A játékaik, előtörténetük archívumba kerül és amennyiben visszatérnek lehetőségük van ezek visszaállítására. Ha az általuk választott avatáralanyt időközben más már használja, úgy nekik újat kell választaniuk.
5. Az előtörténet elkészülési határideje: 2 hét. Ha valaki nem készül el ennyi idő alatt, természetesen lehetősége van hosszabbítást kérni, ami újabb egy hét. Ha ennyi idő alatt sem sikerül elkészülni, és külön nem jelez újfent a felhasználó, úgy regisztrációja mindenféle jelzés nélkül törlésre kerül.
6. Avatár előfoglalásra lehetőség nincs. Kizárólag elfogadott karakterek foglalhatják le avatárjukat.
7. A Konklávé tagjai egyedi elbírálás alá esnek: az ő aktivitásukat külön fogom figyelemmel kísérni. Ha mind a 12-en megvannak, de új érdeklődő jön az oldalra egy aktívabb karakterrel, úgy a legrégebben belépettek levelet kapnak, és ha nem történik visszajelzés, úgy rangjuktól megfosztásra kerülnek, és visszaminősülnek polgárokká.Törlés a 4. pontban szabályozottak szerint történik.
8. Az Admin nem avatkozik be a tagok közötti konfliktusok kezelésébe, kivéve ha az az oldal nyugodt és kiegyensúlyozott működését már zavarja. Más játékosok zaklatása, lelki nyomásgyakorlás, megszégyenítés vagy egyéb, mások számára frusztráló tevékenység folytatása tilos. Kérek mindenkit a normális, felnőtt emberekhez méltó viselkedés betartására.Súlyos esetben a fórumról való kitiltással jár az ilyen tevékenység.
9. Más ember alkotását sajátként felhasználni szigorúan tilos. Kérek mindenkit, hogy ha ilyennel találkozik jelezze. A plagizáló azonnali kitiltásával jár. Természetesen arra van lehetőség, hogy más oldalon egyszer már megalkotott karaktert itt is létrehozzon bárki.Természetesen ez esetben szükséges az oldal tematikájához való alkalmazkodás.Admin

Admin
Hozzászólások száma :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Karakter Arca :
Faceless

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://amphitria.hungarianforum.com
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Amphitria :: Navigáció :: Információs Előcsarnok-
^
ˇ